• Zee, strand, mensen, wandelen

Therapie iets voor uw kind en voor u?

Voor kinderen

Soms gaat het niet goed met je. Misschien voel je je verdrietig of bang of eenzaam. Het kan ook zijn dat je je op school niet zo fijn voelt. Je bent bang, ze begrijpen je niet, je hebt soms ruzie, je wordt gepest of je denkt aan nare dingen, wat je helemaal niet wilt. Of er is nog iets anders waardoor je je bang, verdrietig of boos voelt. Dit zijn goede redenen om naar mij toe te komen.

Ik luister goed naar je om te begrijpen wat jouw probleem is en hoe ik je daarbij kan helpen. Als we weten wat er aan de hand is dan gaan we een oplossing bedenken die jij fijn vindt. We kunnen samen praten, oefeningen doen, tekenen, spelen, spelletjes doen en nog veel meer. Als je alleen wilt praten is dat ook oké.

Voordat dat je bij mij komt ga ik eerst met je ouders praten. Zij willen ook graag dat het beter met je gaat.

Voor jongeren en (jong)volwassenen

Je zit misschien al een tijd niet lekker in je vel. Je bent somber, angstig of vaak geïrriteerd. Soms is het chaos in je hoofd zonder dat je precies weet wat er aan de hand is. Je vraagt je af wie je bent en wat je wilt en je komt daar alleen niet goed uit.

Het kan ook zijn dat je vast loopt op school, op je werk, problemen hebt met je ouders of vrienden. Of misschien heb je een traumatische gebeurtenis meegemaakt, voorwaar je hulp zoekt.

Psychotherapie kan dan helpen om problemen op te lossen die je belemmeren om goed te functioneren.

Voor ouders

Mijn praktijk biedt zowel Generalistische basis GGZ als Gespecialiseerde GGZ aan kinderen en jeugd en hun ouders. Deze zorg wordt betaald door de gemeente.

Boven de 18 jaar

Vanaf 18 jaar kunt je je aanmelden voor Generalistische basiszorg GGZ en Gespecialiseerde GGZ. Deze zorg valt onder de zorgverzekering. Je hebt daarvoor een verwijzing nodig van je huisarts.

Therapie voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen
Therapie voor kinderen