Iets over mijzelf

Mijn passie

Psychotherapie is mijn passie, ik ben een bevlogen hulpverlener. Ik vind het steeds weer inspirerend om te ervaren dat, persoonlijk contact, onderzoeken wat er aan de hand is en samen zoeken naar oplossingen, mijn cliënten weer perspectief biedt.

Mijn achtergrond

Ik ben klinisch psycholoog en psychotraumatherapeut. Mijn werkgebied lag vooral op het terrein van de kinder- en jeugd GGZ, maar ik heb ook ervaring in de volwassenzorg.

Sinds 2005 ben ik mij gaan specialiseren in diagnose en behandeling van kinderen en jongeren met traumatische ervaringen.

Ik werkte  ruim 20 jaar binnen de GGZ: bij verschillende instellingen, onder andere De Jutters, Rivierduinen en GGZ Delfland. Ik heb een brede ervaring in behandeling. Kinderen en jongeren vinden dat ik goed kan luisteren en geven aan zich prettig te voelen bij mij. Sinds 2016 werk ik in een eigen praktijk en richt mij vooral op jongvolwassenen boven de 18 jaar.

Mijn missie is de veerkracht en het zelfvertrouwen van cliënten te versterken, zodat zij zich zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen

Registratie

Orthopedagoog generalist, GZ Psycholoog, Klinisch psycholoog, Supervisor VGCT.